top of page
  • Writer's pictureJana Fak

Vse je v srcu.

Vse je v srcu. Ves svet se dogaja zunaj in znotraj. Ni ločitve. Vsi smo povezani med sabo in z vsemi bitji tega planeta. Ko odpremo to čudovito srce, spustimo zidove in ščite, začnemo videt lepoto vsega kar obstaja. Prisotni. Zavestni. To kar je bilo, nikoli več ne bo. Žrtve niso več potrebne. Ni potrebno več, da umiramo drug za drugega. Lahko v miru in ljubezni soustvarjamo. Milina ustvarja nove svetove. Čas je, da spustimo vso jezo, zamere, krivdo in sram. Ko bomo bolj spuščali ego in pustili srcu, da diha, da je živo, bomo dojeli, da bo naše bivanje lahkotnejše. Ta beton, ki smo ga toliko let nosili s seboj okrog srca z mislijo, da potrebujemo zaščito, lahko v miru začne odpadati. Plast za plastjo.


Vsi odgovori se skrivajo znotraj tega čudovitrga mehkega prostora, ki v ritmu bije vsak dan zate. Val svetlobe in čiste energije. Povezava z vsem kar obstaja je v tvojem toplem srcu. Vsi svetovi, vse galaksije, vsi oceani. Tvoje srce je tvoje največje darilo. Zato si tukaj. Živiš.

Povabim te, da brez strahu začneš dihat nov zrak. Zmoreš sam. Hvala za to igro. Odigrana je do konca. Zamenjaj igralce in prični znova. Vsak konec ima nov začetek.


Danes začenjam znova. Lahkotno in z ljubeznijo do vsega in vseh.


Love them all, no matter what.

Janika <3
5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page